Maison

Title Image

werkwijze

Lininterieurontwerp-werkwijze-lin
Persoonlijk advies & styling

Het maken van een interieurontwerp of het geven van advies is heel persoonlijk, ik heb iedere keer weer te maken met verschillende mensen en dus ook verschillende wensen. Hierdoor is elke opdracht ook weer anders en daarom maak ik graag een passende offerte.

Om alvast een idee te krijgen van wat je kan verwachten, vind je hieronder een stappenplan totaal interieuradvies. Met daaronder een prijsindicatie.

Er wordt eerst een kennismaking gepland om te kijken of er een wederzijdse klik is. Ook zullen we alle wensen, eisen en ideeën bespreken. Op basis van dit gesprek zal ik een offerte maken.

Tijdens deze fase zullen we de ontwerpmogelijkheden verkennen. Er worden een aantal voorstellen gemaakt waar jij een keuze uit kan maken.

Met het schetsontwerp als basis wordt een 3D ontwerp gemaakt. Hier kan je goed zien hoe de indeling en sfeer tot zijn recht komen.

Alles wordt in deze fase tot in detail uitgewerkt. De materialen, kleuren en meubelen worden gekozen en alle kleurnummers, materiaalcodes en merken worden overzichtelijk weergegeven.

Alle details worden samengevoegd en ter beschikking gesteld d.m.v. een pdf-bestand en A3 print zodat je zelf aan de slag kunt!

Op verzoek verzorg ik op locatie ook de styling van uw interieur en geef ik advies m.b.t. inrichting/decoratie/accessoires.

Prijsindicatie totaal interieuradvies

• Intakegesprek • 2x voorstel 2D ontwerp • Meubelplan • Kleur- en materialenplan • Verlichtingsplan • 3D beelden • Producten, kleuren en materialenlijst voor € 1695,- per vertrek.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een deel van dit totaal interieuradvies aan te vragen. Bijvoorbeeld alleen een kleurenplan of een 2D ontwerp met een nieuwe indeling. Neem vrijblijvend contact met mij op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken!